Lääneranna volinikud lähevad ringsõidule

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääneranna volikogu. Foto: Urmas Lauri

Järgmisel reedel teevad Lääneranna vallavolikogu liikmed ringsõidu endises Lihula ja Kõmsi vallas.

Volikogu esimees Armand Reinmaa ütles, et Metsküla kogukond on saatnud volikogule kirja, milles kutsutakse kooli ja raamatukogu tulevikuga seonduvale arutelule.

17. detsembril kavatsetakse käia läbi kõik vallale kuuluvad haridus-, kultuuri ja sotsiaalobjektid Kõmsil, Metskülas ja Virtsus. „Vaataks kõik koolid üle ja saaks ka sealse kogukonnaga kokku. Siis saavad volikogu liikmed ise aimu siinse piirkonna koolidest,” ütles Reinmaa.

„Teil on kõigil parem otsuseid teha, kui on objektidest reaalselt ülevaade,” ärgitas vallavanem Ene Täht volikoguliikmeid ringsõidul osalema.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ääremaalt
2 aastat tagasi

On küll eksitus Hanila valla nimega, mille keskus asus Kõmsil. Aga minu arvates on ikkagi hea, et Lääne Elu kajastab ka Lõuna- Läänemaa uudiseid. Väga tore on lugeda, et vallaisad-emad külastavad ka lihtrahvast ja pööravad tähelepanu nende muredele. Igasugune suhtlus annab infot õiglasemate otsuste tegemisel. Ega see nina püsti ja omavahel kraaklemine vii valla elu paremuse poole.

Jaak
2 aastat tagasi

Sulesepp peaks ikka teadma millest kirjutab. Kõmsi vald, no tule taevas appi. Rohkem pole vajagi lehe taseme kohta öelda.

Jaan
2 aastat tagasi

No see uus valitsus ei tea siis küll midagi.
Mingit Kõmsi valda pole olnud.Hanila vald oli. Ja kunagi oli ka Massu vald.

voldemar
2 aastat tagasi
Reply to  Jaan

ja karuse vald

hea ettevõtmine
2 aastat tagasi

ka oleks soovitav tutvuda maailma parimate kogemustega riikide selliste süsteemidega nagu sveitsis, prantsusmaal, itaalias, tansaanias, uusmeremaal ja mujal, et saada reaalset ülevaadet , et teha parimaid otsuseid

Estravel
2 aastat tagasi

Ka Aafrika ja Brasiilia on väga olulised reisisihtkohad, kus kogemusi ammutada!

seda
2 aastat tagasi
Reply to  Estravel

meie milling ja aer ju teavad

Mati Põdra
2 aastat tagasi

Ah ärge nüüd norige ka! Juba see, et viitsitakse ka reaalselt oma p lõpuks ometi kohale vedada, on kohalikke olusid arvestades hüpersuperkõva saavutus.