Lääne Elu paberleht laupäeval, 4. detsembril

Lääne Elu

info@le.ee

Päästjad hakkavad jää paksust mõõtma

Eilsest alustasid Läänemaa päästjad siinsetel veekogudel jää paksuse mõõtmist. „Selline käsk meile tuli,” ütles Hiiu–Lääne päästepiirkonna juht Hannes Aasma.

Pärt Uusberg – valesse sajandisse sündinud helilooja, kes armastab sõna

11.detsembril seisab Uusberg Haapsalu toomkirikus maailma kümne parima koori hulka arvatud Eesti filharmoonia kammerkoori ees ja juhatab missat, kuhu on põimitud India müstiku värsse. Loe intervjuud Pärt Uusbergiga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz