Galerii: täna saabus Haapsallu jõulukuusk

8

Malle-Liisa Raigla fotod

Haapsalu Linnahoolduse töömehed tõid täna Saunjast Haapsallu jõulukuuse.

Töömehed alustasid puu mahavõtmist juba hommikul, kuusk alustas sõitu Haapsalu poole kell 11.30. Haapsallu jõudmine võttis kuusel aega üle tunni. Kuuske eskortinud piirkonnapolitseinik Vello Vichetrpal ütles, et enim võttis aega kuusega Keila maanteele jõudmine. Läbi kitsa Saunja tee, kus olid ees ka elektriliinid võttis kuusega maanteele jõudmine aega 40 minutit.

Haapsalus pidid Posti tänava töömehed korraks töö seiskama, et kuusepuu läbi lasta. Seejärel jätkus töö.

Lossiplatsile jõudes, tõstis Linnahoolduse töömehed umbes 15meetrise kuuse kohe kraanaga treileri pealt maha ja lõikasid alumisi oksi. Linnahoolduses linna heakorra eest vastutav Kairi Siitsmann selgitas, et 1,5 meetrit kuuse alumisest osast läheb maa alla, kaevu sisse.

Tänavune jõulupuu toodi nagu möödunud aastane kuusepuu Saunjast Kõrtsu talust. Eelmisel aastal toodi kuusepuu 23. novembril.

Fotod: Kaire Reiljan

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Näe
Näe

virisejad ka kohal.
Püsige terved

lugeja
lugeja

liiga ruttakas valik näeb välja nagu oleks se üle elanud kuuli rahe sõjas

olen
olen

Jõuluvana oli väga tubli juht
Pääses eriti kitsast Post tänavast platsile Vabadus!

Muide...
Muide...

…purskkaevu ringi poolt lossiplatsi suunas sõites ei saanud arugi pimedas, et puu juba püsti pandud, sest see tõesti nii rääbakalt hõre et pimadas paistis sealt lihtsalt kõik läbi.Vihjeks oli vaid ajutine metallist aed ümber jõulupuu.Kahju kohe…Äkki tuled, mis ehteiks peale pannakse,lisavad veidikenegi kenadust.

do muide ja teised irisejad
do muide ja teised irisejad

vaadake ringi ja avastate , et kõik siin ilmas ei olegi nii ilus ja kaunis nagu tahaksite. Aga sellegi kuusekese saab kauniks ehtida, pole kahtlust, samas mõni asi jääbki tüütuks väljenda seda nii kaunilt kui tahad.

nimi
nimi

jube rääbakas näeb hetkel välja.

Kuusk
Kuusk

Ju siis sai eriti odavalt selle risu kätte. Hoiame kokku 😢

nii nagu
nii nagu

ka see usu muinasjutt ellu ärkavast laibast

wpDiscuz