1

Tennisemängijad tõid võistlustelt poodiumikohti

Ott Raidla saavutas üksikmängus turniirivõidu Eesti I liigas. Foto: erakogu

Tallinnas Tallinki tennisekeskuses Eesti Noorteliiga I turniiril näitas head mängu Keven Ungert, kes võitis kõik mängud ja tuli üksikmängus turniiri võitjaks.

Ungert alustas raske mänguga Ralf Adamsoni vastu, oli lõpus kindlam ja võitis mängu otsustavas setis 2-4 4-2 10-8. Järgmised kaks mängu olid lihtsamad, Triin Aabreldaaliga 4-0 4-1, Lisbet Levandiga 4-1 4-2. Poolfinaalis näitas Ungert samuti head mängijanärvi võites Torm Helde otsustavas setis 4-0 1-4 12-10. Finaalis Keveni hoog jätkus, põnevas mängus alistas ta edetabelis endast üle 20 koha eesool oleva Oliver Pariku 5-4(4) 3-5 10-6.

Suurepärase tulemusega tuli toime Karin Kanepi, võites kahel järjestikusel nädalavahetusel Eesti I liiga turniiri. Karulaugu tennisekeskuses Eesti I liiga paarismängu turniiril mängis Kanepi  koos Karin Küttisega tulles kaotuseta turniirivõitjateks. Mängud olid kõik tasavägised kuid oma paremuse suutsid nad otsustavate punktide mängimisel realiseerida. Kaks Karinit võitsid Merlin Aksen/Annika Suuna 7-6(4) 6-4, Inga Drobet Johanna Oravat 4-6 6-3 10-8, Merlin Müür/Anu Sisaskit 7-6(5) 6-2 ja turniirivõit oligi käes!

Järgmisel nädalavahetusel Tallinnas Tallinki tennisekeskuses Eesti I liiga turniiril üksikmängus võitis Karin Kanepi kõik mängud ja sellega ka esikoha. Esmalt võitis Karin Kadri Kukke 6-3 6-3 ja Reet Seppa 6-2 6-2. Finaalis ei andnud ta võimalust Jaanika Otsale, võites 6-3 7-5 ning nii see turniirivõit tuligi.

Ott Raidla saavutas üksikmängus esimese turniirivõidu Eesti I liigas peale mitmeid üritusi. Raidla oli esimeses ringis vaba, seejärel võidud Rain Sinimaa üle 4-6 7-6(6) 10-3, poolfinaal Erki Tuiki üle 7-5 6-2. Finaalis ei andnud Ott võimalust Kaspar Metsale ning turniirivõit tulemusega 6-3 6-2 oli tõsiasi.

Suurepärase turniiri tegi ka Reena Raudne-Klooster, kes Eesti IV liiga naiste üksikmängus jõudis finaali. 16 parema hulgas võitis Raudne-Klooster Merlin Toovist 6-1, seejärel läks veerandfinaalis kokku meie teise osaleja Evelin Tibboga ja oli omade mängus parem 6-3. Seejärel poolfinaalis tuli hea võit Silva Karjuse üle 6-4. Alles finaalis tuli leppida kaotusega edetabeli kolmandale, Kristi Ziugovile 2-6. Maarika Leht-Zolotov pidi tunnistama vastase paremust juba esimeses ringis.

Liigatennises tegi eduka debüüdi Liis Toom, jõudes Eesti IV liiga turniiril Tallinnas üksikmängus kohe finaali. Tallinkis peetud turniiril võitis Liis esimeses ringis Elo Serti 6-3, seejärel esimese asetuse saanud Kirsi Ansperi 6-1 ning poolfinaalis Olga Elbre 7-5. Finaal oli tasavägine, Liis omas ka võiduvõimalusi kuid mäng läks vastasele, Karola Sisask võitis lõpuks 6-4. Maarika Leht-Zolotov läks Karola Sisaskiga kokku kohe esimeses ringis ja kaotas 4-6.

Tallinnas Tondi tennisekeskuses Eesti II liiga turniiril tegi Indrek Tuul hea esituse jõudes poolfinaali. Esmalt alistas Tuul Viktor Tjukavkini 6-4 6-1, seejärel Anton Nikitini 6-2 6-4. Veerandfinaalis üllatas Indrek esimest asetust, II liiga edetabelijuhti Erki Tammenurme, võites tasavägise mängu 6-3 2-6 10-6. Poolfinaalis oli Indrekul samuti võimalus, kuid seekord kaotus hilisemalt võitjalt Viktor Kopluselt 5-7 6-2 8-10.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Fänn
Fänn

Väga tubli Keven! Palju Õnne!

wpDiscuz