Haapsalu kaasava eelarve hääletust juhib Paralepa kettagolfi rada

Haapsalu kaasava eelarve hääletus on jõudnud poole peale. Hääletuse esimese kümne päevaga on oma hääle 18 ettepanekule andnud kokku 255 linlast.

Praeguseks antud häältest on esim ehk kolmandiku kogunud ettepanek rajada Paralepa metsa kettagolfi rada. Sellele järgneb ettepanek, mis soovib korrastada Vasikaholmi randa (27 häält) ja Paralepa alevikku kiire internetiühenduse võimaldamine (23 häält). Teised ettepanekud on saanud vähem hääli.

Haapsalu jagab kaasava eelarvega kokku 30 000 eurot. Sellest 20 000 eurot linnalisse piirkonda (Haapsalu, Uuemõisa ja Paralepa) ja 10 000 eurot maapiirkonda. Esitatud ettepanekutest vaid üks on mõeldud maapiirkonda, ülejäänud ettepanekud on esitatud Haapsalu linnalisse piirkonda.

Kaasava eelarve hääletus kestab keskkonnas Volis 30. oktoobrini.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
just
2 aastat tagasi

30 000 eurot nimetatakse kaasavaks eelarveks…. Issand halasta… ja lisatud on nimekiri asjadest, millega normaalne omavalitsus peaks jooksvalt jõudumööda kogu aeg tegelema.
Ah seda nimetatakse siis kaasamiseks. järgmistel valimistel on hea öelda, et ise tahtsite diskgolfi rada, selle pärast jäi kõnnitee remontimata.

Asunik
2 aastat tagasi

Huvitav huvitav, linna ükdplaneeringu eelnõus Paralepa kohta seatud järgmine tingimus: Liikumine (sportimine, matkamine, ratsutamine vms) väljaspool olemasolevaid jalgradu, v.a. koriluse eesmärgil, pole soovitatav.

Discgolfi ketas rajalt välja lennata ei või, ja kui lendab siis otsida võib seda marja- ja seenekorjamise ajal 🙂