Lääne Elu paberleht teisipäeval, 12. oktoobril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Riik annab Linnamäe kergliiklustee ehitamiseks raha

Tuleva aasta riigieelarvest jagatakse näpuotsaga raha ka Läänemaale. Riigieelarve eelnõu järgi kulub raha nii Rohuküla sadama Lõunakai rekonstrueerimiseks, Rukki kanali süvendamiseks kui ka Linnamäe–Rannaküla kergliiklustee ehitamiseks. Suurim investeering nähakse aga ette Turba–Rohuküla raudteelõigu taastamiseks.

Vormsi volikokku pürib kolm valimisnimekirja

Võrreldes nelja aasta taguste valimistega, kui valida oli sisuliselt ühe valimisliidu nimekiri, on sel korral Vormsis oodata päris valimisvõitlust. Kui volikogu eelmine koosseis koosnes tervenisti ühe valimisliidu Terve Vormsi inimestest, siis seekord on suuresti sama seltskond jagunenud kahe valimisliidu – Avatud Vormsi ja TasakaalusAreneva Vormsi – ning Keskerakonna nimekirja vahel. Ka on kandidaate seekordsetel vaimistel kümne võrra rohkem.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
aare pilv
2 aastat tagasi

on need politsei poolt tagaotsitavad seal esiküljel?

Ei tea
2 aastat tagasi
Reply to  aare pilv

dead or alive 🙂

see saadik saab hääle, kes lubabki
2 aastat tagasi

Kus on kergliiklustee Taeblast Rannakülani? Kahtlen sügavalt oma valikutes, saata volikokku Taeblast kandidaate. Keda siis valida? Valin saadiku Linnamäelt? Jälle kasu pole, ega tema ikka teed Taeblasse ei hakka läbi suruma. Tehke normaalne projekt kergliiklustee Haapsalust Turbani, no esialgu Taeblanigi. Aasta on 2021 ja jalgrattad kakerdavad olematul laiusega sõidutee äärel? Halloo!

Anonüümne
2 aastat tagasi

Sooviks nende kandidaatide nimesid,kes Toompeal vabaduse eest seismas käivad ja ka 23.-l lähevad.Kui kedagi valida on üldse?Läänlased magavad??Me tulevik ei sõltu valimisparteidest,vaid meist endist.23.-st oktoobrist oleneb palju, keegi meile niisama midagi kätte ei anna.Kui soovime elu paremaks,peab astuma välja selle eest avalikult.

kodanik
2 aastat tagasi
Reply to  Anonüümne

usu mind et osad siit EKRE nimekirjast ei lähe ka sinna, olen kutsunud juba 3-e ,et paneme auto täis ja läheme. Kedagi ei huvita kahjuks

Nimi kohustuslik
2 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Selline idiootsus ei saagi ühtegi normaalset inimest huvitada nagu ekre oma asjadega on

Hmm huvitav naljatilk
2 aastat tagasi

mis nimelt? Mis on idiootsus teiemeelest?

Nimi kohustuslik
2 aastat tagasi

Mõtlemisvõimetutega manipuleerimine.

AVS
2 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Samas pole halba ilma heata – see tähendab ju, et EKRE nimekirjas on vähemalt kolm ajudega inimest olemas, maine koheselt tõusis 🙂

kui
2 aastat tagasi

poleks tugevat REF. nimekirja, siis vaevalt riik raha annaks. Selles ongi vahe, et riik ei anna kuusetuka kolla nimekirjale, vaid ikka erakonna nimekirjale, kui ollakse võimul, see ei tähenda, et nimekirjas oleksid kõik erakondlased, paljud on toetajaliikmed, et oma kogukonda toetada.

Nimi kohustuslik
2 aastat tagasi

Mis ajast see Pajula mingi arvamusliider on või millega silma paistnud?

...
2 aastat tagasi

Ei pea palju maksma vist

Jas
2 aastat tagasi

Tasuta reklaam rehvidele ?