Alar Karis astub täna presidendi ametisse

BNS

President Alar Karis

Riigikogus augustis Eesti uueks presidendiks valitud Alar Karis astub esmaspäeval piduliku tseremooniaga riigipea ametisse.

Karis koos abikaasaga saabuvad kell 14.15 Kadriorgu presidendi kantseleisse, kus neid võtavad vastu president Kersti Kaljulaid ja tema abikaasa Georgi-Rene Maksimovski.

Kell 14.45 saabuvad presidendid riigikogu hoone esisele platsile, kus Kersti Kaljulaid tervitab aukompaniid ja presidendid suunduvad Toompea lossi. Riigikogu ees peab riigipea ametist lahkuv Kaljulaid kõne, mille järel annab Karis ametivande, võtab vastu ametiketi ja peab kõne.

Kell 17 algab Kadrioru kunstimuuseumis Alar Karise ja Kersti Kaljulaidi vastuvõtt põhiseaduslike institutsioonide esindajatele, valitsuse liikmetele, kõrgematele riigiametnikele ja diplomaatilisele korpusele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
nagu näete
2 aastat tagasi

pole rahval sellega mingit pistmist, ainult ülikud, partokraatia, ametnikud ja eneseimetlejad