Galerii: Taebla sai uue taaskasutuskeskuse

Elen Freivald

elen@le.ee

Poe omaniku Kaire Sipelga(vasakul) sõnul on külastajad poodi oodatud kasvõi lihtsalt nostalgitsema. Paremal teenindaja Helmi Jermann. Foto: Elen Freivald
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 26

Poe omaniku Kaire Sipelga(vasakul) sõnul on külastajad poodi oodatud kasvõi lihtsalt nostalgitsema. Paremal teenindaja Helmi Jermann. Foto: Elen Freivald

MTÜ Turba Taaskasutus avas Taeblas, Lääne-Nigula vallamaja ühes servas taaskasutuspoe, kus antakse vanadele asjadele uus elu ja keskendutakse rohelisele eluviisile.

Poe omanikud Kaire Sipelgas ja Jaak Rautam kolisid oma tegevuse Turbast Taeblasse juuli keskel.  Sipelgas möönis, et MTÜ nimi on praegu küll veidi segadusttekitav, kuid peagi muutub.

„Kõik sai alguse huvist vanade asjade vastu ja nüüd on aeg pidada päris poodi,” ütles Sipelgas naljatades.Ta lisas, et esimesed õppetunnid on poepidajad Turbas nüüdseks juba saanud.

Poe avamispäeval, juuli keskel, pakkusid omanikud külastajatele maitsvat torti. „Inimesed olid juba enne kümmet kohal ja rahvast oli üllatavalt palju,” ütles Sipelgas. Kliendid kiitsid ruumikat poodi ja seda, et kaup pole üksteise otsas, vaid kenasti organiseeritult välja pandud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Muskin
2 aastat tagasi

Ja lubatud galerii on…😱.nurga taga….või kohapeal……????

Kodanik
2 aastat tagasi
Reply to  Muskin

Selleks on vaja maksta, et pilte näha