0

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 22. juulil

Raudtee kohtulahingud jätkuvad

Eesti Vabariigi Raudtee (EVR) ja Koit Uusi kohtulahingud käivad ilmselt edasi, sest EVR ei ole nõus maksma Koit Uusile hüvitust. Reedel saabub viimane aeg vaidlustada kohtuotsus, millega Harju Maakohus rahuldas osaliselt osaühingu Muldkeha hagi aktsiaseltsi Eesti Raudtee vastu alusetult saadu ja kahju hüvitamise nõudes.

Kohus jättis tagandatud vallavanema kaebuse rahuldamata

Tallinna halduskohus jättis märtsis umbusaldusega ametist tagandatud Lääneranna vallavanema Arno Peksari kaebuse rahuldamata, kuid märkis, et istungil rikuti vallavolikogu töökorda ja seadust.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz