Tuleval nädalal on Metsa ja Nurme tänava ristmik suletud

Metsa ja Nurme ristmik. Foto: Malle-Liisa Raigla
Metsa ja Nurme tänava ristmik on järgmine nädal suletud. Foto: Malle-Liisa Raigla

Esmaspäevast kella kaheksast hommikul reedel kella kaheksani õhtul on Nurme ja Metsa tänava ristmik remondi tõttu suletud.

Sel ajal teeb Metsa tänavat remontiv Lääne Teed ristmikul toru-, side- ja elektritöid ning aluste ehitust. „Et vältida mitmeid sulgemisi katsume need tööd ära teha antud ajavahemikul,” ütles ehituse objektijuht Kerot Kull.

Kull lisas, et remondi käigus tuleb üks kord veel ristmik asfalteerimiseks sulgeda.

Metsa 42, 44, 53, 55, 57 ja 59 elanikele on tagatud ligipääs Metsa ja Haava tänava ristmiku kaudu, samuti pääseb Teele kohvikusse Haava tänava kaudu. Metsa 38 elanikele jääb ligipääs Nurme tänava kaudu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kreio
2 aastat tagasi

Väga tore kui see ristmik valmis saab oodan rõõmuga

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  Kreio

Tore jah, et tehakse midagi. Ära muretse, varsti tulevad siia kirjutama niiöelda tujurikkujad, kes arvavad, et ikka valesti tehakse ja mõni kindlasti, et oli nüüd seda vaja, oleks saanud raha, (olen ju maksumaksja) mujale kasutada jne jne. Küll näed. Lõbusat lugemist!