Politsei: Haapsalus Mulla tänaval oli lööming

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

24. aprillil sai politsei teate, et Haapsalus Mulla tänaval lõi noortekamp 26aastast meest, kes sai viga. Haapsalu politseijaoskonna juhtivuurija Vello Palmitsa sõnul oli löömingu osapooled tuttavad, kuid kes täpsemalt meest lõi, pole teada.

23. aprillil teatati politseile, et Haapsalus on seni tuvastamata isik viimase kahe nädala jooksul varastanud Rimi poest poest korduvalt alkoholi ja toidukaupa. Esialgselt hinnangul on tekitatud kahju ligi 1440 eurot. Palmitsa sõnul on turvakaamera salvestiste põhjal alust arvata, et vargused on toime pannud üks ja sama inimene.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
20 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
misasja
2 aastat tagasi

kuidas võimalik mingist rimist 2 nädalaga poolteist tuhat pihta panna, kulda hakanud müüma või

Hmm
2 aastat tagasi

Kurjategijatel lastakse jälle minna? Tekib karistamatuse tunne ja järgmine kord võetakse midagi juba karmimalt ette. Imelik, et selline teema kordub aastast aastasse, kuid tulemusi ei ole. Jääme ootama järgmist roima?

Gustas
2 aastat tagasi

Ah ärge vaielge nüüd-mulla tänaval lõid poisikesed ainult mehele külge ju! Kevad käes, hormoonid möllavad,ites tärkab ja kipub sügeledes vallatuks

nojah,aga
2 aastat tagasi

kui niimoodi vaadata viimase poole aasta statistikat, siis võib vist täitsa peaaegu kindlalt väita, et välisturiste jääb märgatavalt vähemaks, mis omakorda viib paljusid ettevõtteid kahjumisse. Ettekavatsetud röövkallaletung teendindajale päise päeva ajal kesklinna kaubanduskeskuses, viinaraha norimine kaupluste ees, vargused, peksmised, tapmine. Pole just kena pilt turistidele näidata. Enam ainuüksi Tšaikovski pingiga ligi ei meelita, korra peab linnas taastama!

Agu
2 aastat tagasi

Tapmised, pätikamba peksmised tänaval.Üks väiksemaid linnu Eestis!!! Ei saa korda hoitud ikkagi. Kas ressurssi on niipalju vähendatud või milles asi on aru ei saa. Kõik jõud on saadetud vist tšellomängija käsi väänama

kukepoks
2 aastat tagasi
Reply to  Agu

Jutt õige, aga ega siis politsei jõua ka igaühe seljatagust passida. Löömingus osalenud osapooled olid ju omavahel tuttavad nagu lugeda võime, ainult üks lõi, aga kes, pole veel teada. Ju siis kannataja ka ei taha öelda ega näpuga kellegipeale näidata.

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  kukepoks

Seda kirjutasingi, et ressurssi on vähevõitu vist. Muidu on kõvad ohu hindajad, verekoerad, üle Eesti politseijõud, kiirreageerijad, kapo agendid, ei teagi ,kes kõik veel olid turvamas piimamannerguga põhiseadusliku korra ründaja vastu, aga see et Haapsalusse miski “ärimehe” kaudu kriminaalne kaader sisse voolab ei ole mitte mingisugust ohuhinnangut, las tapavad ja peksavad. Vanemateta laste urgas ka veel lisaks muule. Kõik täitsa rahulik? Egas mina politsei tööd ei oska teha. Kui selline organisatsioon on juba kord loodud, siis nende kohus pidi olema ju seaduse kaitse ja kuritegude ENNETAMINE!!! Loomulikult ei pea sabas sörkima, aga proffidel on tavaliselt enamvähem teada, kuskohas võib mölluks… Loe rohkem »

En.
2 aastat tagasi
Reply to  Agu

Mnjah. Aga tänase loo peategelaseks pole siiski politsei. Meenub, et 1980-’90-tel juhtus ka linnas igasugust. Õhtuti kimbutati Saue t. baarist/kohvikust möödujaid. Panfilovka oli üks imelik koht. Jaama tänaval vehkis rusikatega väike tige liiminuusutaja. Alles pärast teatud kontigendi kadumist jäi meeldivalt vaikseks. Isegi promenaadil lõppes pinkide vetteloopimine. Tõesti olen tänulik kümnekonna rahuliku aasta eest Haapsalus! Kui kusagil urkas ‘sõbrad’ kaklesidki, jäeti vähemalt võõrad rahule. … Mis puutub Tallinnas toimunud ‘märulisse’, paluks ka poliitikuid mõista (iroonia!). Karmid koroonapiirangud tõmbavad nimelt reitingu alla. Aga reiting on tähtis, sest rõhuv osa Eesti valijatest valib võitjat. Kuna poliitikud endi väärikuse kallale minna ei tahtnud, ohverdatigi… Loe rohkem »

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  En.

Kunagi võis ju juhtuda, see aga ei vabanda seda välja, et ka nüüd peaks sammoodi edasi minema. Selle aja ja tänase päeva politseid ei saa võrrelda. Nüüdseks peaks väljaõpe ja kogemustepagas päris suur olema. Mitu kuritegu on ennetatud viimase aastaga Läänemaal? Suur null, kui mitte arvestada, et mõni joobes juht on suudetud maha võtta, see ka ju tegelikult potensiaalne mõrvar. Lähed toidupoodi, naisterahval lüüakse peaaegu silm siniseks, kui viinaraha ukse peal ei anna, õhtul restoranist tulles võid kolakat saada niisama. Need ajad peaks möödanikud olema! Midagi on paigast ära, ma muidu ei kirjutaks nii. Mulle igatahes tundub vägagi, et midagi… Loe rohkem »

KapoRatuur
2 aastat tagasi
Reply to  Agu

Loomulikult on politsei prioriteet hoida ära fašistlik riigipööre ja kaitsta korruptsiooni-koalitsiooni roostes piimanõu ja teiste pillide rünnaku eest!

juss
2 aastat tagasi
Reply to  KapoRatuur

Silmad tuleb igal juhul lahti hoida, ainult rumal usub, et Venemaad ei huvita Eesti Vabariigi taasokupeerimine!

Ehh
2 aastat tagasi
Reply to  juss

Hirmul on suured silmad. Mõni hipi vallutab vabariigi, see oleks tase küll. Täitsa kindel olen, et nii nõrgad me nüüd ka ei ole.

juss
2 aastat tagasi
Reply to  Agu

Miks sa valetad, keegi pole tšellomängijal käsi väänanud!

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  juss

Ei valeta, pole väitnudki, et väänati, vaid et saadeti väänama vist. Sa juss õpi teksti lugema, mitte ära kirjuta siin emotsionaslselt nagu mõni ülesköetud naisterahvas!!! Valmidus oli olemas ju. Tänu rahvamassile jäi see tegu tegemata. Politseiametnik ütles videos selgelt välja, et siit me temaga läbi ei lähe.

nimi
2 aastat tagasi
Reply to  Agu

Ei väänatud tõesti. Küll aga räuskas toosama tšellomängija inetult.

Hmm
2 aastat tagasi
Reply to  nimi

Kas teid ei ärritaks, kui tegelased, kes sulle tegelikult turvatunnet peaksid looma, hakkavad hoopis piirama ja ähvardama!? Mina läheks küll endast välja, sest see ei ole päris õige ju.

Kodanik
2 aastat tagasi
Reply to  juss

Just. Ise ta läks sinna tsirkust tegema.

Hmm
2 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

tsirkust? Kahju, et lambukesi nii palju on.

rotid
2 aastat tagasi
Reply to  Agu

!0 politseinikku piirasid tšello-mängijast naist väikese lapsega, jagu ei saanud, vajusid laiali nagu rotid.

Chr
2 aastat tagasi
Reply to  Agu

Tšellomängija oli suuuuur nalja number, läks linna laiama ja karjuma, keegi filmis teda kogemata ja nüüd vesi ahjus, et lepinguid lõpetatakse. Ega tv saated aita end rehabiliteerida, uskumatu.

Ja kogu see lamemaalaste kamp seal, naljakas veidi tegelikult.