Uuemõisast varastati jalgratas

5. aprillil sai politsei teate, et Uuemõisas Haudejaama teel varastati lukustamata trepikojast maastikujalgratas Trek. Tekitatud varaline kahju on 210 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Miks
3 aastat tagasi

Miks pean mina uksed sulgema? Riigi poliitikud peavad karistusi rangemaks tegema. Ning iga varalise kahju korvamine tuleb tagada läbi sunnitöö. Teistkordsel
ja edasistel vahelejäämisel karistused eriti karmiks. Ei ole normaalne kui 3 korda kindlate asitõenditega vahele jäänud kurjategija saab vabalt ringi liikuda

Oijah
3 aastat tagasi
Reply to  Miks

Teie loogika kohaselt hoiaks mõrvu ära surmanuhtlusega hirmutamine? Siiani pole see toiminud, ka eluaegse vangistusega hirmutamine ei ole lõpetanud mõrva ega röövimis kuritegusid. Ikka ise pead end segaste ja pahade eest kaitsma, mitte mingi valitsuseliige.

Miks
3 aastat tagasi
Reply to  Oijah

Jutt on sellest, et selline seltskond tuleb korduvate rikkumiste korral ühiskonnast eemaldada, et inimesed saaksid elada normaalselt.
Muidugi tuleb uusi kurjategijaid peale aga kui neid pidevalt eemaldada ühiskonnast, siis sellel on tulemus. Makse maksame ju selleks, et meil oleks turvaline. Praegu aga ei ole turvaline. Kui pean ise oma asju valvama, siis soovin vastavalt ka maksusoodustust ning täiendavaid õigusi oma vara kaitseks.

Ehh
3 aastat tagasi

näljaseid rotte on liiga palju. Inimesed panustage turvamisele rohkem, tuleb kokkuvõttes odavam. Trepikojad lukku!!!