Läänlased peavad piirangutest kinni

Soditud proovivõtutelgi asendas Ramirent juba laupäeval uuega. Foto: Arvo Tarmula

Soditud proovivõtutelgi asendas Ramirent juba laupäeval uuega. Foto: Arvo Tarmula

Reede öösel vastu laupäeva sodis vandaal Haapsalu avalikku koroonaviiruse proovivõtupunkti viirust eitavate ja vaktsineerimisvastaste sõnumitega.

Politsei sai laupäeva, 20. märtsi hommikul teate, et Haapsalu kultuurikeskuse taga parklas oleva avaliku proovivõtupunkti telgi seinad on täis soditud punast värvi kirjadega, mis kutsuvad üles mitte vaktsineerima ja teatavad, et koroona on vale.

„Politsei alustas juhtunu asjus väärteomenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb asja rikkumist ja hävitamist,” ütles Haapsalu politseijaoskonna juhtivuurija Vello Palmits.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Taavi
3 aastat tagasi

Võite ju istuda kodus peidus. Minu vanavanemad istusid ka, käisid poes ainult oma küla poes. Nendekandis viirust ei olnud. Olid rõõmsad kui said vaktsineerima. Kaks päeva hiljem taat haiglas, memm kodus palavikus. Ja mõlemal koroona. Mis kuradi valemiga?

Kah tarkpea
3 aastat tagasi
Reply to  Taavi

On ikka kindel, et seda välja ei mõelnud? Kus need taati-eite elavad? Kui rasekelt see koroona neil kulgeb? Äkki täpsustaksid.

Seda et
3 aastat tagasi

Siis miks peab läänlane istuma piirangutes? Kas sellepärast, et olla solidaarne Tallinna vurledega, kes viirust laiali tassivad ja ei täida valitsuse korraldust, PÜSI KODUS!!!!

Jüri
3 aastat tagasi
Reply to  Seda et

Sellepärast,et olukord ei läheks veel hullemaks üle eesti!

Hellat
3 aastat tagasi
Reply to  Seda et

Kui ei taha kellegi korraldusi täita, siis on see enda probleem, mitte teiste.