0

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 4. märtsil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Poed karmistasid maskikandmise korda
Selverisse teisipäevast enam maskita ei pääse, sõnakuulmatud saadab turvamees ukselt tagasi. Sildid, et maskita ei teenindata, olid kolmapäevaks ilmunud ka Haapsalu Euronicsi välisuksele ja Rimi kassade juurde.

TAFF:fest toob lavale ainulaadsed koosseisud
Mullu esimest korda toimunud džässifestival TAFF:fest tõestas end värske, vajaliku ja kõrgetasemelise uuendusena Haapsalu muusikasuves, uusi elamusi lubavad korraldajad ka selleks aastaks.

Mati Mandel: ajaloolased vaidlevad – kas üldse on, mille üle vaielda?
Eesti ajaloolased on üle pika aja laskunud tulisesse vaidlusse selle üle, kes siis ikkagi lasi lüüa Eesti esimese mündi. Kas seda tegid Tallinnas end sisse seadnud taanlased või Varbolas valitsenud eesti ülik. Viimati olid nii kirglikud arutelud 13. sajandi Eesti ajaloo teemadel kümme aastat tagasi, kui ilmus Eesti ajaloo teine köide

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz