Ilm läheb taas talvisemaks

Kevadised ilmad saavad läbi. Arvo Tarmula

Põhja poolt tungib sisse külm ja ilm muutub talvisemaks.  Neljapäeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab lund. Puhub loodetuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +2 kraadi.

Läänemaal on muutliku pilvisusega sajuta ilm. Puhub loodetuul 5-9, rannikul puhanguti 13 m/s.  Õhutemperatuur on -1 kuni +1 kraadi..

Uue nädala alguseni on öösiti oodata kuni 8 külmakraadi, päeval jääb temberatuur esmaspäevani -3 ja +2 kraadi vahele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments