Kaheksa-aastase pausi järel finaalis mänginud Kanepi kaotas belglannale

Lääne Elu

info@le.ee

Kaia Kanepi. Foto: Eesti tennise liit

Peaaegu kaheksa-aastase vaheaja järel WTA turniiril finaali jõudnud Kaia Kanepi (WTA 94.) kaotas Melbourne’is toimunud WTA 500 kategooria turniiri Gippsland Trophy tiitlimatšis belglannale Elise Mertensile (WTA 20.) 4:6, 1:6.

Turniirile seitsmenda asetuse teeninud belglanna mängis finaalis suurepäraselt ja sai Kanepi tugevate löökide tõrjumisega hästi hakkama. Avasetis murdis Mertens kohe teises geimis ja läks 3:0 juhtima; kuigi Kanepi murdis üheksandas geimis, vastas Mertens kohe samaga ja võitis avaseti 42 minutit kestnud mängu järel. Loe lähemalt ERRist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments