Haapsalu postkontor on koroona tõttu suletud

Haapsalu postkontor on 10. veebruarini suletud. Malle-Liisa Raigla
Haapsalu postkontor on 10. veebruarini suletud. Malle-Liisa Raigla

Tänasest 10. veebruarini on Haapsalu postkontor suletud, sest ühel töötajal tuvastati möödunud nädalal koroonaviirus.

Omniva pressiesindaja Mattias Kaiv ütles, et postkontor suleti, kuna nakatunud töötaja tõttu pidid ka teised postkontori teenindajad jääma eneseisolatsiooni.

Kaivu sõnul jätkub kojukanne tavapäraselt ning kui inimestel on postkontoris pakke, siis need toob kas kirjakandja koju või viiakse need pakiautomaati – täpne paki saamisviis lepitakse pakisaajaga eelnevalt kokku.

Kui inimestel on postkontorist vaja muid teenuseid, siis ka selle saab Kaivu sõnul kirjakandjaga kokku leppida. „Nagu maapiirkonnas on,” ütles Kaiv.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mummuseelik maalt metsatalust
2 aastat tagasi

Oi-oi! 10.veebruarini suletud??? Tõesti?

Nimi
3 aastat tagasi

Imelik küll, et nii suur ettevõte ei suuda organiseerida maakonna keskuse postkontori lahtiolekut. On ju võimalik tuua teistest üksustest asendustöötajad selleks ajaks

k8y3c
3 aastat tagasi

Õige jah. Pange aga kõik tööd kirjakandjate kaela. Alles oli suur koondamine ja tööle jäänud said topelt koormuse kaela ning aina juurde topitakse kohustusi. Palga tõstmise poolest on aga suur vaikus.

Ah mis
3 aastat tagasi

Hea oleks teada, milliste sümptomitega see inimene koroonatesti läks tegema. Katse tegemisel ka köha näitab koroonatestis positiivset, mis toimub?