Möödunud nädalal tegeles politsei kelmustega

Nädala jooksul alustas Haapsalu politsei 31 väärteomenetlust ning reageerisid 16 väljakutsele, millest suur osa olid liiklusalased rikkumised.

„Tabasime kaheksa sõidukijuhti, kes ei pidanud kinni lubatud piirkiirusest. Politseile anti teada kolmest liiklusõnnetusest, kus juhid ei arvestanud halvenenud teeoludega ning sõitsid libeduse tõttu teelt välja,” ütles Haapsalu politseijaoskonna välijuht Rene Pajula.

Politsei sai nädala jooksul ka mitu kelmuste teadet. „Kelmused seisnesid selles, et inimesed ostsid kauplustest kaalukaupa ning paid sellele külge odavama toote hinna, tekitades kauplusele varalist kahju. Siinkohal ütlen inimestele, et kuigi selline tegu võib tunduda suhteliselt süütu, on see karistatav ja inimest võib oodata rahatrahv. Kõikide politseini eelmisel nädalal jõudnud juhtumite osas alustasime väärteomenetlust,” ütles Pajula.

Haapsalu politsei alustas möödunud nädalal kaks kriminaalmenetlust – ühel korral tekitas üks mees isiklike suhete pinnal tekkinud tüli käigus teisele kergemaid kehavigastusi. Teisel juhul tabasid politseinikud autoroolist joobes inimese ning tema suhtes alustati samuti kriminaalmenetlust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Arvos
3 aastat tagasi

Kindlasti kaubamajas kaalukaubaga tüssamine kus on niigi odavad hinnad.

Kommissar Paio , endine ss
3 aastat tagasi
Reply to  Arvos

Oleks ma seal , ss ma oleks Katiga nendele tuule alla teinud , rsk , no ilma Katita ma poleks suutnud , sest koolis olin suht sitapüks ss , isegi Peeter tegi mulle näopeksu