Koroonaviirus viis põhikooli ühe klassi koduõppele

Haapsalu põhikool. Foto: Arvo Tarmula

Esmaspäevast on koduõppel üks Haapsalu põhikooli 8. klassidest, sest üks õpilastest haigestus koroonaviirusega.

Kooli direktor Anne Mahoni ütles, et õpilane käis viimati koolis möödunud nädalal ning kool sai õpilase haigestumisest teada esmaspäeval. „Saime teada, suhtlesime terviseametiga ja saatsime klassi koju,” ütles Mahoni.

Mahoni ütles, et põhikoolis on praegu haige vaid üks õpilane, kuid lisas, et see võib iga hetk muutuda.

Klassi viimane koduõppe päev on 4. veebruaril.

Esmaspäeval oli igaks juhuks distantsõppel ka Virtsu kool. Kooli direktor Stanislav Nemeržitski ütles, et möödunud nädalal jäid haigeks mõned kooli õpilased, kes võisid olla kokkupuutunud kaks nädalat tagasi viirust põdenud inimesega. Kool otsustas õpilaste testitulemuste saabumiseni olla igaks juhuks distantsõppel.

„Täna saime teada, et kõik on negatiivsed ja teisipäevast taastub tavapärane kool,” ütles Nemeržitski.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Just nii.
3 aastat tagasi

Kõigil polegi haigus sümptomeid. Ja nii kuude kaupa. Kuigi testile läinud täiesti juhuslikult ja test positiivne. Ja nii oli ka juba eelmise koroonaajal. Need eesliini töötajad, kes on harjunud patsillides töötama, ei haigestugi sugugi nii kergesti. Ja muudkui levitad viirust ja nõrgema tervisega haigestuvad.

Kunti
3 aastat tagasi

Ega tegelikult ei teagi enam kes on või ei ole haige ja ega nad ju ise ka ei tea. Tulebki suhtuda normaalselt, sest ega keegi ise seda lolli haigust kodus välja ei nikerdanud.

Nonii
3 aastat tagasi

Ehk on jälle valepositiivne test ja lapsed saavad ruttu kooli tagasi.