Politsei: mees lõi joomakaaslast noaga

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Aasta viimasel päeval, 31. detsembril sai politsei teate, et ühes Haapsalus korterelamus lõi 35aastane mees oma 32aastast abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

2. jaanuaril kella 1 paiku sai aga politsei teate, et ühise alkoholitarvitamise käigus lõi 51aastane mees Haapsalus korteris 43aaastast meest noaga ja vigastas sellega tema kätt. Politsei pidas 51aastase mehe kahtlustatavana kinni.

31. detsembril sai politsei teate, et Lääne-Nigula valla Vidruka külas on detsembrikuu jooksul sisse murtud ettevõtte hoonetesse, kust on varastatud mitmesuguseid metallist esemeid. Vargusega tekitati ligi 3000 eurot kahju.

3. jaanuaril sai politsei teate, et 53aastane mees varastas Haapsalus Posti tänaval kauplusest alkohoolseid jooke. Politseinikud pidasid ka varem korduvalt vargusi toime pannud mehe kahtlustatavana kinni.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments