Tänavu on Haapsalus vaid kaks jõulukontserti


Kui tavaliselt on detsembris palju jõulukontserte, siis tänavu on neid Haapsalus tulemas kaks – Paul Neitsov esineb Haapsalu kultuurikeskuses ja Arsise kellade ansamblid toomkirikus.

Haapsalu kultuurikeskuse direktori Gülnar Murumäe sõnul on tulemas ka üks džässiklubi kontsert, kuigi esinema pidanud Karmen Rõivassepp Quarteti asemel astub üles Kelli Uustani trio. Seni on kultuurimajja plaanitud kontserdid ära jäänud vaid siis, kui esineja on haigestunud või olnud lähikontaktne.

Küll jäävad tänavu ära traditsioonilised huviringide ja kooride aastalõpukontserdid. Selle põhjus on Murumäe sõnul ikkagi viirus. „Loomulikult on kontserte vähe, aga tundub, et neid lükatakse pigem edasi turvalisemasse aega,” ütles ta.

Murumägi lisas, et nii kaua, kui on lubatud, kontserdid toimuvad, nagu ka teatrietendused ja kinoseansid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kontserdid
3 aastat tagasi

on nagu nad on. Mis asi on Jöulukontsert? Kas White Christmas? Ei. Jöulukontsert on Jöulukontsert ainult siis, kui seal käsitletakse Jeesuse sündi.

Just nii ikka!
3 aastat tagasi

Mina juba alustasin lemmik jõulukontserdi kuulamist arvutist ja teen seda nüüd iga päev. Kuulan just sellist lugu nagu tahan ja niikaua kui soovin!!

Kai
3 aastat tagasi

Milleks praegu end ja esinejaid ohtu seada? Kõik kontserdid võiksid ära jääda. Kõigil on võimalus kuulata oma lemmikute muusikat kodus kasvõi päev otsa. Olgem kõik terved, elame rahulikult praeguse hullu aja üle, siis saame ka päris kontserte nautida.