Lihula gümnaasium läheb koroona tõttu distantsõppele

Lihula gümnaasium. Foto: Urmas Lauri
Lihula gümnaasium. Foto: Urmas Lauri

Järgmised kaks nädalat on Lihula gümnaasiumi 2.-12. klass distantsõppel, sest laupäeval tuvastati ühel kooli õpilasel koroonaviirus.

Kooli direktori Siret Kesküla sõnul oli neil eile koolis kriiskomisjoni koosolek ja on valmis distantsõppele minema.

Kesküla ei osanud öelda, millal õpilane viimati koolis käis, sest terviseamet ütles koolile õpilase vaid klassi täpsusega.

1. klassi õpilastel ja väikeklassidel jätkub kontaktõpe. Kesküla sõnul on tegemist haridusministeeriumi soovitusega ja neil klassidel ei ole kokkupuudet nakatunud klassiga.

Õpilane sõitis ka Lihula ümbruses ühistranspordiga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kas
3 aastat tagasi

nüüd on kõigis haridusastustes kõigis küsimustes lastevanemate nõusolekut vaja? Ja kui muist on nõus ja muist pole, nagu on alust eeldada?

Volli
3 aastat tagasi

paras aeg see kool üldse kinni panna,jääb vallal hulga raha alles.

Jüri
3 aastat tagasi
Reply to  Volli

Mis sel Lihula Gümnaasiumil siis nii hullusti viga on , et kohe nii karm otsus. On siit võrsunud vägagi nimekaid inimesi ja tulnud hulganisti kõrgelt haritud tublisid inimesi.

Ka lõpetatud Lihula gümnaasium.
3 aastat tagasi
Reply to  Jüri

Nagu mina!!!!

Kas
3 aastat tagasi

distantsõppele minku otsustas kool või oli see Terviseameti korraldus? Esimesel juhul on vajalik lapsevanemate nõusolek.

to Kas
3 aastat tagasi
Reply to  Kas

Mis jama sa ajad…. EI ole selleks vaja lapsevanemate nõusolekut, kui on ohus õpilase tervis ja elu… Vaid on koolil teavitamis kohustus distantsõppele minekul. Ära mõtle seadusi välja.

jana
3 aastat tagasi

mõtlesin sama,ärge keerutage

Jaan
3 aastat tagasi

Kui ei öeldud kes nimeliselt aga see oli täpselt teada, et sõitis ühistranspordiga.