3

Kohus saatis poisi kinnisesse lasteasutusse

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Politsei kahtlustab Kastani tänava maja juurest sõiduauto ärandamise katses kahte alaealist noorukit, kellest üks on nüüd paigutatud kinnisesse lasteasutusse.

12. novembril sai politsei teate, et 9. ja 12. novembri vahel on Haapsalus Kastani tänaval sisenetud sõiduautosse Ford ja püütud seda ärandada. Autoga ära sõita pahategijad siiski ei suutnud. Politsei kahtlustab auto ärandamise katses kahte alaealist poissi – üks neist on 14-, teine 15aastane.

Prokurör Agnes Ollema-Barndõki sõnul pole see ainus pahategu, milles noormehi kahtlustatakse: „Neid kahtlustatakse mitme kuriteo toimepanemises, nende seas kehaline väärkohtlemine ja ärandamise katse,” ütles Ollema-Barndõk.

Selleks, et poisid, kes on ka varasemast politsei huviorbiidis olnud, uusi kuritegusid toime ei paneks, taotles prokurör ühe noormehe vahistamist ja vahistamise asendamist kinnisesse lasteasutusse suunamisega. „Kohus nõustus prokuröri taotlusega ja 15aastane poiss on tänasest kinnises lasteasutuses. Tegude uurimine jätkub kriminaalmenetluses,” ütles Ollema-Barndõk.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Ehh
Ehh

Iga põlvkond on linnas mõni pätt, kes pool elu pidevalt kinnimajades istub. Ajalugu kordub uskumatult täpselt. Ma ei saa aru, mida kurjategija loodab, et ei jää vahele või!? Pole ühtegi väikest suli, keda kinni ei pandaks lõpuks ju. Tuleb ikka suuremalt mängida, siis on lootus rikkaks saada vabaduses, aga mingi ärandamine comoon!

Ott.S.
Ott.S.

Huvitav, et mõni nii teadjamees on. Õpetab ja seletab kuidas ja mis. Klas ema diivanitagant välja pääsenud. Mina ütleksin sulle kloun nii, et ma ei pea ütlema kuhu sa peaksid minema.

Ehh
Ehh

Poiss, need on faktid, aga mitte seletamine. Kui varastad, lähed kinni. Nii see on ju olnud ja on ka edaspidi. Mida siin õigustada on ma ei saa aru?

wpDiscuz