0

Kullamaa kool jäi koroona tõttu koduõppele

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kullamaa kooli direktor Kaidi Uueda. Urmas Lauri

Kullamaa kooli 3.-12. klass jäi tänasest kaheks nädalaks koduõppele, sest üks õpilane on nakatunud koroonaviirusega.

Ära jäävad plaanitud teatriskäik ja ekskurisoon. Kullamaa kooli direktor Kaidi Uueda ütles Lääne Elule, et 1.-2. klass käivad koolis, sest väikestel lastel on kodus iseseisvalt õppida keeruline, ülejäänud õpivad kaks nädalat kodus.

Nakatunud õpilasel läinud nädalal haigustunnuseid ei olnud. Positiivse koroonaproovi andis ta reedel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz