Nõva soovib pikemat reoveekraavi

Nõva osavallavanemaks sai senine Nõva vallavalitsuse arengu- ja planeeringu spetsialist Aivi Heinleht. Foto. Urmas Lauri

Nõva osavallavanem Aivi Heinleht organiseerib pikemat reoveekraavi. Foto. Urmas Lauri

Nõva osavald küsib keskkonnaametilt luba Nõva reoveepuhasti kraavi pikemaks ehitada.

Nõva osavallavanema Aivi Heinlehe sõnul on praegune kraav lühike, umbes 100 meetrit pikk, ja see ei suubu kuskile. „See on omal ajal valesti ehitatud,” ütles Heinleht.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Reimo
3 aastat tagasi

Tere, Tooksin selles loos välja täpsustused. Heinlehe sõnul ei suubu praegune kraav kuhugi… Nii justkui on aga reaalsuses on see, et see suubub kraavi lõpust edasi otse metsaalla kus reovesi on teinud tänaseks juba tõsist hävitus tööd (nii, et kinnistu omaniku kaebamine on igati arusaadav)… Hävitustöö all pean silmas vähemalt paarikümne puu langemist mis on alt mädanenud või siis lihtsalt ei suuda reovees enam püsti seista(Kahjuks ei võimalda kommentaarium pilte lisada). Maapind on vetruv väga suures alas alates kraavi otsast (ca 20cm mulda ja selle all nn puhas reovesi). Keskkonnaametilt taotleb Heinleht luba kraavi pikemaks kaevamise osas aga eramaa omanikuga… Loe rohkem »

Mare
3 aastat tagasi

Õudne on lugeda Nõva uudiseid. ELATE TÕELISES PARADIISIS. HODKE SEDA.

Nõva esilehel
3 aastat tagasi

ja kus see uudis siis on?

Lääne Elu tase
3 aastat tagasi
Reply to  Nõva esilehel

😀 😀 😀 😀

Mare
3 aastat tagasi

Ei ole näinud

Nimi (kohustuslik)
3 aastat tagasi

Nimetage reoveekraav ümber lihtsalt kraaviks. Kui nimetada ei saa siis tehke kraavi tavapärast hooldust.

hehh
3 aastat tagasi

päris masendav. teised valla piirkonnad satuvad ajalehte kui avatakse mõni uus hoone või rajatis, tehakse mõni lahe üritus vms. aga Nõva ainult siis kui midagi halvasti …
suunatud propaganda?

Seirefänn
3 aastat tagasi

Probleemid reoveekraaviga ulatuvad Nõva valla aegadesse, kuhjunud pinged kogukonnas ei ole võimaldanud reoveekraavi pikendada. Ettevõtjate kaasamise tulemusena leiti üles reoveekraav. Tagantjärele võib ju nentida, et endisel asevallavanemal ning OÜ Nõva Kilk juhil oleks tulnud varem ja tunduvalt jõulisemalt panustada reoveekraavi puuduste likvideerimisse. Nüüdseks on osavallavanema, endise volikogu esimehe ning endise vallavanema väga hea koostöö tulemusena tehtava seire käigus lähedal vastaskalda positsioneerimine. Seejärel saab korraldada eelläbirääkimistega pakkumise, mille abil leitakse kindlasti ettevõtja kes pikendaks reoveekraavi 1,5cm ning võtaks selle 10 aastaks rendile.

Lisaboonus
3 aastat tagasi
Reply to  Seirefänn

on see, et kogu projekti käigus saab LE kümme artiklit treida “Nõva ettevõtjate” tublidusest. Valimised tulemas, ikkagi.

Majaomanik
3 aastat tagasi

Süüdi on vallavanem!

...
3 aastat tagasi
Reply to  Majaomanik

Milline vallavanem? Kraav ehitati vist kuskil 80-tel.

Majaomanik
3 aastat tagasi
Reply to  ...

Loomulikult praegune LN vallavanem,kes on kõigis Nõva hädades süüdi.