Haapsalu kaasav eelarve sai 14 ettepanekut

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbus piiskopilinnuse vallikraavi mänguväljakul, mis on lootusetult pehkinud ja vajab uuenduskuuri. Arvo Tarmula

Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbus piiskopilinnuse vallikraavi mänguväljakul, mis on lootusetult pehkinud ja vajab uuenduskuuri. Arvo Tarmula

Haapsallased soovivad jätkuvalt paremaid ja siledamaid teid ning mänguväljakuid, kuid ka paremaid võimalusi aja veetmiseks vabas õhus.

Kokku tehti 14 ettepanekut, millest viis puudutavad endist Ridala valda.

Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbuse sõnul on ettepanekud üsna sarnased eelmiste aastate omadega. Ta möönis, et mitmed neist kuuluvad linnavalitsuse kohustuste hulka, mida ei peaks kaasava eelarve raha eest tegema. „Aga me ei saa jätta inimeste tehtud ettepanekuid ka arvestamata. Lõpuks otsustavad ikka inimesed, kes hääletavad,” nentis ta.

Samas on mõned asjad juba töös või plaanis. „Näiteks järgmisel aastal tehakse Männiku tee ja Premium 7 tankla vahelisel lõigul korda kogu sõidutee ning tuleb ka kergliiklustee,” selgitas Parbus.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ruth Sarna
2 aastat tagasi

Arvan , et Haapsalu esmane prioriteet on Haapsalu rannajoonte ja veepiiri korrastamine . Meri on ju Haapsalu tähtsaim vara
Suvituslinn ilma korraliku rannata ? Olen Haapsalus sündinud ja kasvanud ja kahju on vaadata kuidas Haapsalu n/ö ” kasvab kinni ” Olen sündinud 1951a .

linnavalitsuse
2 aastat tagasi

juurde on vaja püstitada suured stendid linnavalitsuse töötajate piltidega, nagu jaapanis kasutusel, see on selleks, et nii selgitatakse kes rahva arvamuse järgi on tubli teenistuja ja kes mitte, nimelt selgub seal see lihtsalt, rahva arvates tubli rahvateeneri pilt on puhas , aga kehval täis sülitatud, nii teeb rahvas oma valikuid.

Sirgjoon
3 aastat tagasi

Saaks kultuurimaja esise platsi korda. Hea nurga lõikamise koht.

Mõte
3 aastat tagasi

Tore oleks kergliiklustee ka kogu Männiku tee ulatuses!

hmm
3 aastat tagasi
Reply to  Mõte

sulle oleks kasulik või?

Seda et
3 aastat tagasi

Miks Innar Mäesalu sellest ei räägi ja kuhu ta kadunud on? Tegemist on ju ehitusvaldkonnaga siiski. Enne oli kogu aeg esilehel.

Linlane
3 aastat tagasi
Reply to  Seda et

Parbust tuleb ka näidata, muidu jääb mulje, et et saab niisama palka Suklese sabas sörkimise eest.

ahsoo
3 aastat tagasi
Reply to  Seda et

“Selle konkreetse erakorralise eelarve juures ei olnud otsustajate ring nii suur, kui eelmistel kordadel”.. kulla inimene olge ennem kommenteerimist ikka teemadega kursis ka!