Terviseamet: nakatunute suure arvu taga on haigena tööl käivad inimesed

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Laupäeval kerkis ööpäeva jooksul tuvastatud koroonahaigete arv Eestis 61, terviseameti juhi Mari-Anne Härma sõnul on põhjust olla mures, sest puhangu taga on haigena tööl käivad inimesed, kirjutab ERR-i uudisteportaal.

“Murelikuks teebki see, et on meil trend, et just haigussümptomitega inimesed lähevad tööle, peavad seda mingiks kergeks viiruseks, tatitõveks ja lähevad tööle. See on hetkel saanud probleemiks eriti just Tallinnas,” ütles Härma.

“Tihti me ei tea, kellega me oleme kokku puutunud ja siin ma soovitan kasutada Hoia äppi. Mida rohkem me seda alla laeme, seda rohkem on sellest kasu varajases staadiumis lähikontaktsete kindlaks tegemisel,” ütles terviseameti juht.

Loe pikemalt ERR-i uudisteportaalist.

6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Covid
2 aastat tagasi

Ja Haapsalus pole ühtegi nakatunut? Kuidas see võimalik on?

No
2 aastat tagasi
Reply to  Covid

Äkki keegi räägiks välja, mis selle Vanakinoga on?

Covid
2 aastat tagasi
Reply to  No

Vanakino? Mis toimus? Keegi teab?

Valdo
2 aastat tagasi

See oli nagu eile kui esimesed kolme haiguspäeva ei tasustatud. Paljud teadlased hoiatasid selle eest – nüüd naudime selle vilju. Mina isuklikult näen järgmist probleemi tekkimas ravimireklaami osas. Meedia serveerib ravimeid kui elupäestvat ja igavestelu pakkuvat võimalust. Asjad lähevad pahasti kui inimesed jäävad lootma kellegi kolmanda peale. Lugupeetud inimesed, võtge Jüri kuulda ja püdige haigena kodus.
T. Valdo

Valdole
2 aastat tagasi
Reply to  Valdo

Inimestel ei ole valikut, neil on vaja tööl käia, et ellu jääda. Kahjuks on kõik tingimused selleks loodud.

juss
2 aastat tagasi
Reply to  Valdole

Kindlasti on valikuid, mõtlevaid inimesi on vähe ja see on probleem! Kes see Jüri veel on?