2

Kaia Kanepi räägib ETV saatesarjas buliimiast

epa07619671 Kaia Kanepi of Estonia reacts as she plays Petra Martic of Croatia during their women’s round of 16 match during the French Open tennis tournament at Roland Garros in Paris, France, 02 June 2019. EPA/YOAN VALAT
Kaia Kanepi. EPA/YOAN VALAT

Täna alustab ETV eetris kaheksaosaline saatesari „Selge pilt”, kus lisaks ekspertidele ja tavainimestele räägib igas osas oma probleemist ka üks tuntud inimene, vahendas ERRi portaal Menu.

Haapsalust pärit tennisist Kaia Kanepi avaldab saates „Selge pilt”, et on seisnud silmitsi buliimiaga. „16-aastasena võitsin ma Prantsusmaa lahtistel noorteturniiri ja mäletan, et kui tulin Eestisse, siis sõin lennukis ühe väikese šokolaadi, aga mul olid ikkagi süümepiinad,” ütles ta ja lisas, et igaks juhuks võttis ta kohe pärast seda kõhulahtistit. „Järgmine päev läksin kaalule ja nägin, et midagi ei ole muutunud, seega ma sõin magusat, aga kaal on ikka sama.”

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Läänlane
Läänlane

Kuule Raigla. Ta juba rääkis saade oli eile 9 septembril.

väär
väär

Kuule Läänlane, saade on justnimelt täna, 10. septembril. Raigla on asjadest punktuaalselt aru saanud, proovi sinagi! Kui vaatasid Pealtnägijat, ei tähenda veel, et saade “Selge pöilt” oleks juba eetris olnud.

wpDiscuz