0

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 10. septembril

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Raudtee võib Ristini jõuda kahe aasta pärast

Kui kõik projekteerimis- ja ehitushanked ning ka ehitus ise kulgeb suuremate tõrgeteta, võib raudtee majandus- ja taristuministri Taavi Aasa sõnul Ristini jõuda kõige varem 2022. aasta lõpuks.

Rannarootsi muuseumi Ruhnu-reis lõppes jalaluumurruga

Rannarootsi muuseumi plaan minna Ruhnu talgutele lõppes eemalt saare nägemise, murtud jalaluu ja merehaigusega.

24. augustil plaanis Rannarootsi muuseumi kollektiiv koos 45 kultuuriministeeriumi ametniku, sealhulgas minister Tõnis Lukasega minna Ruhnu muuseumile kuuluvat Korsi talu korrastama ja suitsusauna avama, kuid saare nägemisest seltskond kaugemale ei jõudnud. „Nägime Ruhnu saart ja tulime tagasi,” ütles Rannarootsi muuseumi direktor Ülo Kalm.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz