Vald lammutab Kullamaa pesumaja

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääne-Nigula vald laseb Kredexi toel maha lammutada Kullamaa katlamaja-sauna-pesumaja.

„See hoone on Kullamaal pikka aega pinnuks silmas. See on ammu olnud plaanis maha lammutada,” ütles Lääne-Nigula vallavolikogu liige Einar Pärnpuu.

Lammutatava hoone asemele on kavas rajada parkla. „Et pääseks ka teiselt poolt Goldenbecki majja,” ütles Pärnpuu.  Goldenbecki majas asuvad raamatukogu, perearst ja juuksur, jõusaal, saun ja konverentsisaal.

Katlamaja-sauna-pesumaja lammutamine maksab hinnanguliselt 20 000 -30 000 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ei saa aru???
3 aastat tagasi

Haapsalus suvehooajal ei jõua pesumajad oma tööd ära tehagi. Töötavad 24/7 ja ikka majutustes pesude puudus, kõik ikka pesumajas. Ja kullamaal lammutakse nüüd pesumaja?? Saaks ju selle ka tööle panna, lisaks Haapsalu omadele lisaks.

Kullamaalt
3 aastat tagasi

Kes see Pärnpuu on, et sõna võtab, kaks korda sooviti lammutada ja arendada sinna, Pärnpuu oli see, kes takistas tegevusi. Nüüd targutab takka.

to Kullamaalt
3 aastat tagasi
Reply to  Kullamaalt

Tead ju isegi, et Pärnpuu pole Kullamaa heaks midagi teinud, ikka enda heaks, aga kui keegi teeb, siis hõikab – mina tegin. Suurt kasvu julge mees, ehmatab väikesed Kullamaa varblased ära ja kõik mõtlevad näe ilmselt tegigi.

Siim
3 aastat tagasi
Reply to  to Kullamaalt

Ott ära plära

Tundub
3 aastat tagasi
Reply to  Siim

et Siim ongi tüüpiline väike Kullamaa varblane, kes öösel käib Pärnpuu jahipukki läbi saagimas, päeval poeb Pärnpuule ja näitab näpuga teistele, kohtus Pärnpuu eest valetades saadab pooled külainimesed ülekuulamisele ja kohtuteele, pärast võtab süü omaks,Pärnpuu on puhas poiss, aga ega külarahvas unusta. Nii et Siim ära püüa plärada, Sind on läbi nähtud väike hale värvuke.