Pühad möödusid päästjatele rahulikult

Jaanituli Ridalas. Arvo Tarmula

Päästeameti sõnul möödusid tänavu jaanipühad rahulikult.

Päästeameti pressiesindaja Maris Mooritsa sõnul olid inimesed hoolsad ja hoidsid kinni lõkke tegemise reeglitest. Päästeamet sai Läänemaal neli lõketega seotus väljakutset, millest pooled ei vastanud nõuetele.

Sobimatud lõkked olid Peraküla rannas ja Uuemõisas. Peraküla rannas on lõkke tegemine keelatud ning Uuemõisas oli lõke jäänud järelvalveta. Päästjad kustutasid mõlemad lõkked.

Päästjad said väljakutsed ka Vormsile ja Kolila külas olevale lõkete tõttu. Mõlemal jaanitulel olid ohutusnõuded täidetud. Koila külas kurtis häirekeskusesse helistanud inimene ka seda, et lõke on liiga suur, kuid see põles väiksemaks.

Üle Eesti said päästjad 110 väljakutset, mis olid seotud murega naabrite lõkke pärast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments