0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 6. juunil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Hara võitis vägeva lõpuspurdiga neli korda suuremat Pürksit

Neljapäeva südaöösel lõppes Lääne-Nigula valla kaasava eelarve rahvahääletus, kus jagamisel oli 40 000 eurot. Suurima toetuse sai Palivere lasteaia ronimiskeskus, tihedaim rebimine käis aga Noarootsis Hara lahe ujumiskoha pärast.

Rüütli tänava krunt ei väsi üllatamast

Haapsalus Rüütli ja Linda tänava nurgal toimuvatel arheoloogilistel väljakaevamistel tuleb päevavalgele järjest uusi üllatusi, mis on pannud arheoloog Anton Pärna oma esialgseid seisukohti ümber hindama.

„Puud olid…” ehk vaimude tund Okase muuseumis

Mariliis Tammi-Keldri ja Ene Luik-Mudisti ühisnäitus Haapsalus Evald Okase muuseumis äratab ellu mahajäetud majad ja varemed.

Terje Parra – ühe ööga loomapäästjaks

Märtsi alguses, kui koroonaviirus oli end juba mugavalt sisse seadnud ja korraldas kogu maailmas asju ümber, juhtus üks õnnetus, mis keeras Terje Parra ja tema pere elus ootamatult ette uue ja huvitava lehekülje.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz