Galerii: Silma õpikoda ühendas loodusõppe ja läänemaised maitsed

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 33

Silma õpikoja loodusõppe juhendaja Marko Valker pakkus matka ajal maitsmiseks erinevaid taimi, seejuures ka kukerpuu lehti. Malle-Liisa Raigla

Silma õpikojas olid eile matkad, mis ühendasid loodusõppe ja läänemaised maitsed.

Silma õpikoja loodusõppe juhendaja ja ornitoloog Marko Valker ütles, et idee seesugune üritus korraldada tuli soovist pakkuda võimalust peredele looduses olla.

Umbes tunnine matk viib huvilised õpikoja lähedale rannaniidule. „Praegu on selline aeg, kus loodust saab maksimaalselt avastada,” ütles Valker.

Matk keskendub looduse tundmisele erinevate meeltega, Valkeri sõnul on praegu tärkavas looduses palju värve ja helisid, mida kõike matkalistele tutvustab.

Matk algas õpikoja terrassilt, kus sai binokliga vaadata üle lahe Kalevipoja kivisid. Edasi viis matk mööda puisniitu, kus Valker tutvustas matkalistele nurmenukke ning lasi otsida emas- ja isastaimi. Paar sammu edasi kõndides lasi Valker matkalistel proovida rohulauku. Matka jooksul ka kukerpuu lehti.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments