Aprillis ei ole Läänemaal leitud ühtegi koroonahaiget

Foto: Pixabay

Läänemaal on koroonaviirus tuvastatud neljal inimesel, aprillis ei ole lisandunud ühtegi uut nakatunut.

Kõik Läänemaal nakatunud on mehed – kaks vanusegrupis 20–24, üks 35–39 ja üks 55–59. Kaks nakatunut on tervenenud, kaks ei ela Läänemaal, vaid see on nende registrijärgne elukoht.

Esimesed kaks Läänemaa nakatunut diagnoositi 17. märtsil, kaks järgmist 31. märtsil. Kokku oli eile testitud 437 Läänemaa inimest.

Eestis on kinnitatud 1434 haigusjuhtu. Viirusesse on surnud 36 inimest, haiglaravil on 137, kellest 10 on juhitaval hingamisel. Haiglast on välja kirjutatud 133 inimest. Kokku on Eestis teste tehtud 36 024.

Ööpäevaga lisandus 34 positiivset tulemust ning COVID-19 tõttu suri Põhja-Eesti regionaalhaiglas ravil viibinud 71-aastane mees.

Kõige rohkem positiivseid teste laekus rahvastikuregistri andmete järgi Harjumaal (18), Ida-Virumaal (6) ja Saaremaal (6). Järgnesid Hiiumaa, Pärnumaa, Tartumaa ja Võrumaa, milles kõigis oli üks uus positiivne test. Tänase seisuga on enim nakatunuid jätkuvalt vanusegrupis 55-59 (18%), järgnevad vanusegrupp 20-24 (15%), vanusegrupp 15-19 (12%) ja vanusegrupp 50-54 (12%).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pamp
4 aastat tagasi

Kust te selle lasteaia teema leidsite? Lugege kirjutise pealkirja, kus kirjutatakse hoopis millestki muust, lambakari.

Aiad
4 aastat tagasi

Haapsalu linnas võiks lasteaia rühmad vastavalt vanusele avatud olla – igast ühest üks vähemalt. Pole ju haigeid lapsi registreeritud siin maakonnas.Osad vanemad saaksid seega tööle. See üks rühm linna peale ja igas vanuses koos ei ole enam mõistlik lahendus.

qwerty
4 aastat tagasi

Lugege tänast lehte, selgelt on seal kirjas, kelle jaoks koolid avatakse. Need kellel distantsõpe õpetaja arvates edukalt toimib ei peagi kooli minema. Kooli oodatakse neid, kes vajavad järelaitamist või kes pole üldse praegusel ajal kodus kodutöid teinud. Eraldi on gümnasistid välja toodud.

Erx
4 aastat tagasi

Ma ei saa aru, mis kiire mai lõpus nende koolide avamisega on? Distantsõpe toimub edukalt ja maikuus lapsi ja õpetajaid koroonariskiga lõbustama hakata pole arukas idee.

Lõpuks ometi!
4 aastat tagasi

Võiks ju Läänemaal lasteaiad ja koolid avada tasapisi. Hullu ju meil pole olnud kuuaega.

Roheline
4 aastat tagasi
Reply to  Lõpuks ometi!

Et siis tuleks ka meil hullumaja?! Ei ole vaja ju! Mis mõte sellel oleks,kui teised lapsed kõik kodus….

Kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  Lõpuks ometi!

Haapsalu lasteaiad ei ole kõik kinni. Üks peaks olema lahti. Kuna lapsi oli vähe olnud, siis käivad kõik ühes lasteaias, teised pandi kinni.
Ma arvan, et enam ei ole mõtet enne sügist koole avada. Meie oleme koduõppega juba ära harjunud.

Kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  Lõpuks ometi!

Siis tuleks Läänemaa ka lukku panna.

Maria
4 aastat tagasi
Reply to  Lõpuks ometi!

Mis kiire nende koolide avamisega on?