Politsei kiidab lapsevanemaid

Haapsalu politseijaoskonna patrulltalituse juht Meelis Laurmanni sõnul kogunevad noortekambad vähem kui nädal tagasi, kuid võiksid koguneda veelgi vähem.

Laurmann paneb lapsevanematele südamele, et järeltulijatele tuleb selgitada, miks on praegu oluline vältida suurtes seltskondades aja veetmist.

„Olukord on nädalaga muutunud paremaks, kuid võiks olla veel parem. Praegu on oluline meie kõigi ühine pingutus, et panna piir viiruse levikule,” ütles Laurmann.

Möödunud nädala jooksul saabus Haapsalu politseijaoskonnale häirekeskuselt 30 väljasõidukorraldust, neist enamik Haapsalu linna.

Politsei alustas kuus kriminaalmenetlust, neist üks oli alkoholijoobes sõidukijuhtimise tõttu. Vargusi oli üks ja kehalisi väärkohtlemisi kolm. Ühel korral alustati kriminaalmenetlust sõiduki omavolilise kasutamise suhtes. Kuritegu jäi lõpule viimata tänu pealtnägijate sekkumisele.

Lisaks alustas politsei 11 väärteomenetlust, millest enamiku moodustasid liiklusalased rikkumised.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
4 aastat tagasi

Miks lapsevanemad muul ajal ei suuda neid kaake ohjata? Ehk pärast koroonat asi muutub. Ma väga kahtlen.
Mõistlik oleks ka linnuse väravad sulgeda, et keegi ei saaks sinna koguneda kelgutama jne.