Laupäeval tuleb kuni 12 kraadi sooja

BNS

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb laupäeval kuni 12 kraadi sooja.

Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm ja kohati võib tekkida udu. Puhub lõunakaare 1-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõunakaare tuul 1-6 m/s ja laine kõrgus on kuni 0,5 meetrit. Ilm on sajuta. Nähtavus on hea, kohati võib tekkida udu. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +1 kraadi.

Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Õhtul pilvisus tiheneb ja kohati sajab vihma. Puhub edelatuul 3-9 m/s, pärastlõunal pöördub läände ja loodesse ning tugevneb mandri läänerannikul puhanguti 14 m/s, saartel põhjatuul 8-13, puhanguti kuni 18 m/s. Sooja on 8-12, rannikul kohati 4-7 kraadi.

Peipsi järvel puhub edelatuul, pärastlõunal lääne- ja loodetuul 4-9 m/s. Laine kõrgus on 0,5-1 meetrit. Õhtul võib vihma sadada. Nähtavus on hea. Sooja on 7-10 kraadi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments