Politsei leidis reidi käigus ühe joobes juhi

Puhumisreidi käigus leidis politsei ühe joobes juhi. Arvo Tarmula

Täna hommikul kontrollis Haapsalu politsei autojuhtide kainust.

„Kokku kontrollisime 792 juhi kainust, mille käigus tabasime ühe alkoholi tarvitanud autojuhi, kelle suhtes alustati väärteomenetlus,” ütles Haapsalu politeijaoskonna piirkonnavanem Indrek Tohter. „Tänan kõiki korralikke liiklejaid ja loodan, et jõuame sama rõõmustavate tulemusteni ka edaspidi.”

Kontrollreidil osales 15 politseiniku ja kaks abipolitseiniku.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments