Haapsalu linnapea kutsus vastuvõtule 800 inimest

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kaitseliitlaste paraad mullu 24. veebruaril, erakordselt udusel päeval Haapsalu Vabadussõja ausamba juures. Arvo Tarmula

Kaitseliitlaste paraad mullu 24. veebruaril, erakordselt udusel päeval Haapsalu Vabadussõja ausamba juures. Arvo Tarmula

Eesti vabariigi 102. aastapäeva tähistatakse üle terve Läänemaa: toimuvad kontserdid, lillede viimine Vabadussõjas langenute mälestussammaste juurde, omavalitsusjuhtide vastuvõtud.

Esimesena teeb Eesti vabariigi aastapäeva tähistamisega otsa lahti Noarootsi: õpilaste ja lasteaialaste heategevuskontserdiga Pürksi kultuurimajas neljapäeval. Peale kontserti pakutakse ka pidupäevakringlit.

Reedel on Eesti sünnipäeva ettevõtmised Martnas ja Lihulas. Martnas koguneb traditsiooniliselt kogu koolipere ennelõunal kirikusse. Lihulas on aga kavas mitmesuguseid ettevõtmisi.  Ennelõunal räägivad Lihula kultuurimaja peegelsaalis Eesti vabariigist ja riigikaitsest Lihula gümnaasiumi vilistlased kolonelleitnant Janno Märk ja major Lauri Kuusekänd. Sellele järgneb kontsert teatrisaalis, kus kokkutulnuid tervitab Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets ning muusikat teeb Uku Suviste.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Enriko
4 aastat tagasi

Eestlane on 100% veendunud, et mitte ükski me reisihuvilistest kaasmaalastest pole maailmast teatud sorti viirust kaasa toonud ega lähe seda (enese teadmata) massipidustusele levitama. Tõesti loodan, et seekord veab aga aja edenedes ei näe küll optimismiks põhjust.

Kodanik
4 aastat tagasi

Kas jälle linnapea ja külvivoliniku suurushullustus. Kellele sellist jama vaja on? Kultuurimaja saali mahub vaevu-vaevu 600 inimest, mida need ukse taha jäänud sel ajal teevad? Selle raha eest saaks ju veidigi linna tänavaid remontida.

Vana
4 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Kullakesed. Pooled kutsud ja pooled ei tule. Normaalne ju.

Postimees
4 aastat tagasi

Kalewi Liiva…
Väljaarvatud mõne erandiga.

Postimees
4 aastat tagasi

Lõpsi Maffia ka kohal?

juss
4 aastat tagasi

Uku Suviste? Kas Uudo Sepp ei kõlba? Kui alatu!

Tolmu Ahv
4 aastat tagasi

Kindlasti tore üritus.Huvitav,mis pilet maksab ??

Vandaal
4 aastat tagasi

Igal aastal ühed ja samad näod nagunii!

mitteteadja
4 aastat tagasi

Paarsada jääb suure saali ukse taha? Või nad eeldatavasti lihtsalt ei tulegi…