Lääne Elu paberleht teisipäeval, 11. veebruaril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tuksi metsised on endiselt ohusMTÜ Roheline Läänemaa on seisukohal, et riigimetsa majandamise keskuse otsus võtta üks kolmest raieloast Tuksi metsise elupaigas tagasi ei päästa olukorda, sest teiste lubade alusel võetakse maha viimane vähene vana mets, mis sinna piirkonda alles on jäänud.

Muuseumi perepäev oli pühendatud Ruhnule

Kui tavaliselt saab rannarootsi muuseumi perepäeval jääkaant mööda Österbysse jalutada, siis sel aastal tegi rõõmu hoopis soe ilm. Polnud ei tuult ega vihmasadu, sooja oli paar kraadi. Lumememme küll ehitada ei saanud ning et Tagalahel polnud jääd, ei saanud ka jääkarusselli ehitada.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz