2

Politsei: Luigul varastati männipalki

Lääne Elu

info@le.ee


22. jaanuaril alustati kriminaalmenetlust selles, et Palivere kandis Luigu külas varastati laohoonest ligi 34m³ männipalki. Vargusega tekitati kahju ligi 2400 eurot.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Oleks ehk abi:
Oleks ehk abi:
Märkamine ja tegelikkus
Märkamine ja tegelikkus

Suvaline tont ei saa palki varastada ja vaja metsaveo masinat. Paraku liigub teedel metsaveo masinaid piisavalt palju, samas peab palgi müüja esitama ostajale metsateatise, millel kirjas kõik vajalikud andmed. Kui on tegu metsa varumisega tegeleva ettevõtjaga, siis peidab varastatud palgi müüdava koguse hulka ja võta kinni, milline on varastatud palk.

wpDiscuz