0

Treeneri sõnul on Kaia Kanepi turniiri eel suurepärases vormis

Kaia Kanepi. Foto: Kenzo Tribouillard / AFP
Kaia Kanepi. Foto: Kenzo Tribouillard / AFP

Kaia Kanepi alustab ööl vastu esmaspäeva hooaja esimest suure slämmi turniiri. Tema juhendaja Dušan Vemic on Austraalia lahtiste eel positiivselt meelestatud, kirjutas Postimees.

Napilt põhitabelisse pääsenud Eesti teine number pidi aasta esimesel turniiril Brisbane´is reketi pakkima juba avamatši järel. Sellele vaatamata pole põhjust kogenud 34-aastast tennisisti suure slämmi eel maha kanda.

„Kaia on terve ja väga heas vormis,” sõnas Vemic optimistlikult. „Ta näeb oma mängu parandamise kallal pidevalt kõvasti vaeva. Oleme matšiks Barbora Krejcikovaga valmis. Kaia peab mängu domineerima, siis õnnestub ka võita.”

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz