Treeneri sõnul on Kaia Kanepi turniiri eel suurepärases vormis

Kaia Kanepi. Foto: Kenzo Tribouillard / AFP

Kaia Kanepi alustab ööl vastu esmaspäeva hooaja esimest suure slämmi turniiri. Tema juhendaja Dušan Vemic on Austraalia lahtiste eel positiivselt meelestatud, kirjutas Postimees.

Napilt põhitabelisse pääsenud Eesti teine number pidi aasta esimesel turniiril Brisbane´is reketi pakkima juba avamatši järel. Sellele vaatamata pole põhjust kogenud 34-aastast tennisisti suure slämmi eel maha kanda.

„Kaia on terve ja väga heas vormis,” sõnas Vemic optimistlikult. „Ta näeb oma mängu parandamise kallal pidevalt kõvasti vaeva. Oleme matšiks Barbora Krejcikovaga valmis. Kaia peab mängu domineerima, siis õnnestub ka võita.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments