5

Taebla lähedal sõitis tugeva tuule tõttu veoauto kraavi

Veoauto vajus kraavi. Foto: Erakogu

Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee 62. kilomeetril, Taebla alevikust pisut Haapsalu poole sõitis veoauto külili kraavi.

Haapsalu politsei välijuhi Gert Nõgu sõnul kaldus Haapsalu suunas liikunud veok tugeva tuule tõttu pehmele teepervele ja seejärel teelt välja. Juht oli üksi autos ja ta viidi Läänemaa haiglasse kontrolli. „Midagi hullu ei ole, vaid viidi täiendavasse kontrolli,” ütles Nõgu.

Edasi tegeleb õnnetusega kindlustus.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Arvos
Arvos

Oli see jee tuul, mis tolle seal külili ajas. Kui rooli taga midagi näpid, tuleb seda osata teha nii, et autoga ka samal ajal hakkama saaks. Hea, et veidi puhus, muidu oleks seletamine juba keerulisem olnud.

puhud
puhud

Olid ju kõrvalistmel ja nägid kõike.

hehh
hehh

kummuli??? jumala eest, pange kirjutama keegi, kes sõnade tähendusi teab – ÕS ütleb – kummuli – põhi ülespoole

juhuslik
juhuslik

Kas keeletoimetaja on koondatud?

K.S
K.S

Tõesti paluks ka pilte sellest. Fotol ju hoopis külili veoauto teepervel…

wpDiscuz