Kultuurimajas on näitus maagilistest New Yorgi vaadetest

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 10

Fotode autori Janno Jürgensi sõnul on inimkätega loodud industriaalse robustsuse, metallirägastike ja meeletu detailirohkuse kohal hõljuda, midagi lummavat, filmilikku ja ka Orwellikult kirjanduslikku, mida on raske ratsionaalselt seletada. Malle-Liisa Raigla

Haapsalu kultuurimaja fuajees on Haapsalust pärit režissööri Janno Jürgensi fotonäitus „NY on film”, mida autor pildistas Empire State Buildingus ja samal ajal palus oma pruudi kätt.

Näitus koosneb viiest suurest fotost, millel on kujutatud udust New Yorki. Näituse tutvustavad tekstis kultuurimaja kodulehel on fotosid kirjeldatud kui unenäolisi haruldasi hetki.

„See oli üks maagiline hetk, kui New Yorgis ringi kolasime. Vihma sadas, ilm oli kõle. Ühel hetkel aga piilus pilvede vahelt päike, tundus nagu vihm hakkaks ka taanudma ja juhtumisi olime Empire State Buildingu läheduses. Kohas, kus reeglina on meeletult pikad järjekorrad, oli tol vihmasel päeval peale meie veel mõned üksikud inimesed,” meenutas Jürgens.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments