Lihula muuseum tõstab piletihinda

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lihula muuseum tegutseb Lihula mõisas. Foto Arvo Tarmula

Lihula ja Hanila muuseumis tõuseb piletihind –  täispilet mõlemas hakkab uuest aastast maksma neli eurot.

Seni on pilet Hanila muuseumis maksnud kaks ja Lihula muuseumis kolm eurot. Lääneranna abivallavanem Andres Annast ütles, et tegemist on piletihinna ühtlustamisega. Lihula ja Hanila muuseum on liidetud ja moodustavad koos Lääneranna muuseumid. „Piletihind aga oli erinev,” ütles Annast.

Annasti andmeil on Lihula muuseumis tänavu käinud 3000 inimest, Hanila muuseumis 600 inimest. Lääneranna muuseumide juht on kunstimuuseumi kunagine direktor Marika Valk.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments