Volikogu alustas taastusravihaigla detailplaneeringuga

Vaade merelt taastusravihaiglale. Ujulaga juurdeehitis tuleb kunagise mudahoidla kohale. Eskiis
Vaade merelt taastusravihaiglale. Eskiis

Haapsalu volikogu võttis reedel ühehäälselt vastu otsuse lubada Haapsalu neuroloogilisel rehabilitatsioonikeskusel ehitada plaanitav juurdeehitis ehituskeeluvööndisse.

Taastusravihaigla plaanib ehitada seniste hoonekomplekside kõrvale uue majutushoone, ujula, galerii ja spordihoone – see annab taastusravihaiglale 3000 m² lisapinda. Supeluse tänava äärde kavandatavad hooned tõstetakse postidele, et ehitis ei varjaks jalakäijatele merevaadet.

Osaliselt ulatuks taastusravihaigla juurdeehitis ka ehituskeeluvööndisse ja seetõttu pidi volikogu kinnitama üldplaneeringut muutva detailplaneeringu.

Reedesel volikogu istungil kinnitas Haapsalu volikogu taastusravihaigla detailplaneeringu. Nüüd peab linnavalitsus taotlema keskkonnaametilt luba vähendada ehituskeeluvööndit. Samuti tuleb linnavalitsusel korraldada detailplaneeringu avalik väljapanek.

Taastusravihaigla juurdeehitis läheb hinnanguliselt maksma 10–15 mln eurot.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
urmas
urmas

Mis saab “Haapsalu 700” tammest?

wpDiscuz