Volikogu alustas taastusravihaigla detailplaneeringuga

Vaade merelt taastusravihaiglale. Ujulaga juurdeehitis tuleb kunagise mudahoidla kohale. Eskiis
Vaade merelt taastusravihaiglale. Eskiis

Haapsalu volikogu võttis reedel ühehäälselt vastu otsuse lubada Haapsalu neuroloogilisel rehabilitatsioonikeskusel ehitada plaanitav juurdeehitis ehituskeeluvööndisse.

Taastusravihaigla plaanib ehitada seniste hoonekomplekside kõrvale uue majutushoone, ujula, galerii ja spordihoone – see annab taastusravihaiglale 3000 m² lisapinda. Supeluse tänava äärde kavandatavad hooned tõstetakse postidele, et ehitis ei varjaks jalakäijatele merevaadet.

Osaliselt ulatuks taastusravihaigla juurdeehitis ka ehituskeeluvööndisse ja seetõttu pidi volikogu kinnitama üldplaneeringut muutva detailplaneeringu.

Reedesel volikogu istungil kinnitas Haapsalu volikogu taastusravihaigla detailplaneeringu. Nüüd peab linnavalitsus taotlema keskkonnaametilt luba vähendada ehituskeeluvööndit. Samuti tuleb linnavalitsusel korraldada detailplaneeringu avalik väljapanek.

Taastusravihaigla juurdeehitis läheb hinnanguliselt maksma 10–15 mln eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
urmas
3 aastat tagasi

Mis saab “Haapsalu 700” tammest?