Politsei tabas kümme joobes juhti

Lääne Elu

info@le.ee

Läinud nädalal kontrollis Haapsalu politsei 1343 sõidukijuhi kainust ja tabas kümme alkoholi tarvitanud sõidukijuhti, kellest kolmel oli kriminaalne joove.

„Kahjuks tuli politseil mitmel korral tegeleda alkoholi tarvitanud sõidukijuhtidega,” ütles Läänemaa politseijuht Andrei Taratuhin.

10. detsembri hommikul põrkasid Tallinna maantee ja Vahtra tänava ristmikul kokku sõiduautod Audi ja Renault. Politsei tuvastas sündmuskohal, et Audit juhtinud 21aastasel mehel olid alkoholi tarvitamise tunnused. Sama päeva õhtul tabas politsei liiklusjärelevalvet tehes Haapsalus Kiltsi teel veel ühe alkoholi tarvitanud sõidukijuhi. Mõlemal puhul alustas politsei süüteomenetlust.

14. detsembri hommikupoolikul ja pärastlõunal Läänemaal läbi viidud ”Kõik puhuvad” reidi käigus tabati viis alkoholijoobes autojuhti.

Samal õhtul sõitis Haapsalu-Laiküla maanteel liikunud patrullile vastu sõiduk, mille tuled ei põlenud. Sõiduki kontrollimisel selgus, et juht on joobes. Juhtunu suhtes alustati kriminaalmenetlust.

13. detsembri õhtupoolikul kella 16.15 juhtus liiklus õnnetus Lihula maanteel, kus sõiduauto Ford peatus ülekäiguraja ees, et anda teed ülekäigurajal kõndinud 45aastasele mehele. Fordi peatumist ei märganud aga selle taga sõitnud Renault ja põrkas peatunud sõidukiga kokku, see vajus omakorda otsa jalakäijale. Jalakäija sai viga ja viidi haiglasse kontrolli. Asjaolude väljaselgitamiseks alustati menetlust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tee
4 aastat tagasi

Politsei võiks ka trahvimisvaba nädala teha. Saaks liiklusstatistika korda ja vabatahtlikud joodikud korrapidaja juurde korrapidamisteenuse täitmiseks panna.