M.V. Wool koondab töötajad

Lääne Elu

info@le.ee

M.V. Wooli kalatehas. Liis Treimann / Äripäev
M.V. Wooli kalatehas. Liis Treimann / Äripäev

Listeeriabakteriga kimpus olev kalatootja M.V. Wool alustab 125 töötaja koondamist 14. detsembril ning ei ole teada, kas ettevõte kunagi tegevust jätkab, kirjutas ERR.

M.V. Woolis töötab Nõva osavallavanema Aivi Heinlehe sõnul kaheksa Nõva inimest, lisaks tegid ettevõttega koostööd mitmed füüsilisest isikust ettevõtjad.

Pärast veterinaar- ja toiduameti (VTA) ettekirjutust, millega amet peatas ettevõtte tegevuse, esitas M.V. Wool töötukassale kollektiivse koondamise teate.

Ettevõtte nõukogu esimees Meelis Vetevool ütles, et tegevuse taastamist ei saa lõplikult välistada, aga praegu pole teada, kas see toimub sellel kuul, järgmisel kuul või üldse mitte.

Teisipäeval jättis Tallinna halduskohus M.V. Wooli esialgse õiguskaitse taotluse suures osas rahuldamata. Kohtu hinnangul ei ole M.V. Wooli suhtes tehtud VTA ettekirjutuse täitmise peatamine täies ulatuses põhjendatud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Ats
4 aastat tagasi

kohtuid veetakse ka ninapidi ikka korralikult. Räägitakse, et selle suure segaduse tegelik kasusaaja on reformierakondlasest ühe teise kalatehase omanik. Vot siis, nii avalikult tehakse ära, aga mitte essugi vastukäike pole.