Paralepa parkmetsa tuleb seiklusrada



Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Tulevase seiklusraja adrenaliinirohke lõpulaskumine parkla servas välijõusaali juures saab olema umbes 120 meetrit pikk, selgita-
sid Olavi ja Reena Klooster. Foto: Urmas Lauri

Hiljuti Tallinnast Haapsallu kolinud ettevõtjad Reena ja Olavi Klooster tahavad Paralepa parkmetsa teha seiklusraja ja on selle tarbeks asutanud ettevõtte Haapsalu Seikluspark OÜ.

Olavi Klooster rõhutas, et kogu projekt on alles asjaajamise staadiumis, mistõttu kindlas kõneviisis ja koos kuupäevadega on asjast veel vara rääkida. Mõte, et Paralepa metsas võiks olla seiklusrada, tuli teiste taoliste parkide külastamisest.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
pook
4 aastat tagasi

No palju neid seiklusradasid sinna parelepa metsa veel tarvis on. Meil on juba üsna mitu. Võtad kasti õllet ja paar viina säästukast kaas ja lähed metsa. Siis kui pimedaks lheb ja enam juu ei näe siis tuleb hakata välja tulema ja see on seiklus mis sugune 🙂 Teinekord läheb hommikuni välja:) Siis kui veduriteni jõuad siis on tuvisitt juba vilkuritega vastu tulnud ja koju ära viinud

Kilu
4 aastat tagasi

Seiklusrada iseenrsest on küllaltki rahulik asi. Aga peab vaatama, et oleks jalutamise ja sportimisvõimalused ka nendel, kes armastavad metsa ennast, mitte seda trianglit, milleta kaasaegne meeled ära lahutanud inimene enam hakkama ei saa. Valmieras nt toimib see kenasti. Samas on alati hirm, et kui keegi juba metsa oma nina topib ja seal midagi tegema hakkab, siis lagastab selle ära. Kogemused on kurvad.

Plaan
4 aastat tagasi

On sinna motokrossi rahvusvaheline rada rajada, see teeb Haapsalust väga atraktiivse koha

Kübe
4 aastat tagasi

Uimane Ahto ei luba keskit metsas turnima. Tahad tee kangiga roostikus kükke ja kasvata sadulat taha aga vot turnima ära tule. Lased maja hinna allla.

Majaomanik
4 aastat tagasi

Palun mitte ära rikkuda Paralepa metsa rahu ja vaikust luues sinna mingi laadaplats kirbutsirkusega.