2

Eesti epeenaiskond pääses ūle noatera 16 hulka

Lääne Elu

info@le.ee

Eesti epeenaiskond. Foto: Bizzi
Eesti epeenaiskond. Foto: Bizzi

Eesti epeenaiskond jõudis üle noatera 16 parema hulka Tallinna Mõõgal, mis on Tokyo OM-kvalifikatsioonis väga suure tähtsusega.

Avaringis alistas Eesti Suurbritannia 45:44.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Elo Volmer
Elo Volmer

Minu arvates ei ole üldse tähtis,kas meie naised pääsesid 8 hulka ,,üle noatera”,,,äärepealt”,,,näpupealt”…oluline on,et nad pääsesid:VÕIT ON VÕIT ja ÕNN SOOSIB TUGEVAID! Edu neile edaspidises mõõkade tantsus võidu nimel!

fänn
fänn

Ikka on tähtis, et “ei tea keda” võideti üle noatera.

wpDiscuz