Taebla lähedal juhtus raske liiklusõnnetus (lisatud galerii)

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 17
Sündmuspaigal olid kohal nii politsei, kiirabi kui ka päästjad. Arvo Tarmula

Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel Taebla lähedal, Laikmaa teeristis juhtus teisipäeva õhtul kella 18.30 paiku raske liiklusõnnetus, kus inimesed said vigastada.

Esimesena sündmuspaika jõudnud inimese sõnul oli üks auto kaldunud vastassuuna vööndisse.

Kohal oli politsei, kiirabi ja tuletõrje. Päästjad lõikasid ühest autost välja kaks kannatanut. Vähemalt üks neist viidi  Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Politsei pressiesindaja ütles, et politsei sai teate kell 18.33 liiklusõnnetusest Tallinn-Haapsalu maantee 63. kilomeetril. Kokku põrkasid kaks sõiduautot, Audi A4 ja Isuzu D-Max. Õnnetuses said esialgsetel andmetel viga kolm inimest, Audit juhtinud 29aastase mehe vigastused on rasked ning ta toimetati haiglasse. Viga said ka Isuzu roolis olnud 68aastane mees ja sõidukis kaasreisijana viibinud 67aastane naine.

Esialgsetel andmetel toimus kahe sõiduki kokkupõrge möödasõidul. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Liiklus on sündmuskohal tugevalt häiritud ning seda reguleerib politsei.

Arvo Tarmula fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
FRA MAARE
4 aastat tagasi

pole ju midagi imestada , kui poolpimedad ja olematu reaktsiooniga penskarid tegutsevad ……

Laine
4 aastat tagasi
Reply to  FRA MAARE

Tead Fra Maare, see penskar palus sul oma aadressi siia panna, ta tuleb läbi ja saad ka varsti putru sööma hakata. Kui purjus noormehele on kõik lubatud, siis sellist sousti nagu sina siin ajad, saab rääkida ainult selle purjus olnud noormehe sõber.